Conference League

Ίβιτς: «Έτοιμος ο Ζάχαβι - Ο περσινός Άρης ήταν ίσως ο καλύτερος των τελευταίων 20-30 χρόνων»

Δηλώσεις πριν την πρώτη αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Άρη, έκανε ο προπονητής των Ισραηλινών, Βλάνταν Ίβιτς.

Πριν το πρώτο παιχνίδι μεταξύ Άρη και Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Ισραηλινών, Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Σέρβος τόνισε πως ο Ζάχαβι θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεσή του, ενώ χαρακτήρισε τον περσινό Άρη ως τον καλύτερο των τελευταίων 20-30 χρόνων και την ομάδα του Χερμάν Μπούργος ως έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίβιτς:

Για τον Ζάχαβι και το αν θα βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα: «Ο Ζάχαβι θα παίξει και περιμένουμε να είναι έτοιμος. Όλα είναι πιθανά για την ενδεκάδα. Με εξαίρεση τον Γιαγκόν και τον Πιβέν, οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι».

Για την ιδιαιτερότητα των αγώνων με τον Άρη: «Ζω στη Θεσσαλονίκη, είναι το σπίτι μου και φυσικά παρακολουθώ το ελληνικό Πρωτάθλημα. Γνωρίζω τον Άρη και το στιλ παιχνιδιού του. Το καλοκαίρι αντικατέστησε 7-8 παίκτες και ενίσχυσε τον εαυτό του με ποιοτικούς παίκτες. Ο περσινός Άρης ήταν ίσως ο καλύτερος των τελευταίων 20-30 χρόνων. Έχουμε μεγάλο σεβασμό γιατί έχει παρουσιάσει εξέλιξη από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο τωρινός ιδιοκτήτης αλλά θέλουμε να τους κερδίσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε στη άμυνα και να είμαστε συνεπείς στη διατήρηση της αγωνιστικής κατάστασή μας».

Για την περιορισμένη δράση στης ομάδας του στο μεταγραφικό παζάρι του φετινού καλοκαιριού: «Δεν είναι τόσο εύκολο να πείσεις τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κάναμε δύο-τρεις κινήσεις και την τελευταία στιγμή οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν για διαφορετικούς λόγους. Θέλουμε να ενισχυθούμε σε συγκεκριμένες θέσεις. Εγώ είμαι ο πρώτος που θέλει να ενισχυθεί η ομάδα αλλά δεν θα φέρω έναν παίκτη έτσι για να πω ότι έφερα».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο ποδοσφαιριστής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γενί Σαράν, ο οποίος ανέφερε: «Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, έχουμε υψηλό κίνητρο αλλά ξέρουμε ότι ο Άρης είναι πιο δυνατός αντίπαλος από τον Άρη. Είναι στόχος για μας η πρόκριση στους ομίλους του Conference League και ξέρουμε ότι εμπεριέχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Είμαστε μια ομάδα η οποία έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της. Η Μακάμπι δεν έχει πρώτη και δεύτερη ενδεκάδα αλλά ένα σύνολο παικτών όπου ο καθένας μπορεί να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x